TÉLI PIHENÉS A BÜKKBEN

 

TÉLI PIHENÉS A BÜKKBEN PROGRAMOKKAL AJÁNLATUNK:

Téli Pihenés a Bükkben Programokkal tartalma 3 nap 2 éjszaka 2 főre, reggeli, borkóstoló & sonkavacsora,

korlátlan dézsafürdő használat, gyalogtúra.

Felhasználható: 2021.12. 09-től foglalhatóak, keddi, vagy pénteki érkezéssel, 14:00-tól.

Vendégeinket köszöntő itallal fogadjuk, ismertetjük a programlehetőségeket. Szeretnénk megmutatni, hogy milyen mesés hely a Bükk és mind emellett milyen csodás látnivalók, programlehetőségek várják a hozzánk látogatókat.

AJÁNLATHOZ TARTOZÓ PROGRAMOK

  → BORVACSORA A PINCÉNKBEN: a szobák elfoglalása után felsétálunk Bükkzsércről a felsőpincékhez, majd a baglyosi pincesorhoz, itt borkóstolóval és sonkavacsorával várjuk vendégeinket a pincénkben. Helyi borok és sonka & sajt tál felszolgálása.

→ DÉZSAFÜRDŐ HASZNÁLAT: a finom borok, és a vacsora elfogyasztása után haza sétálnunk, az udvaron a 37 fokos vizű dézsafürdő vár bennünket.

→ REGGELI: 2.nap 9:00-kor lesz a reggeli az alsó szinten.

→ GYALOGTÚRA: a finom reggeli után gyalogtúra a Bükkben, (10-20-30 km) térképek átadása. Ebédre igény szerint szendvicscsomagot készítünk. Visszaérkezéskor uzsonnával, (meleg szendvics, tea) és a melegre felfűtött dézsával várjuk kedves vendégeinket. Egyénileg lehetőség van meglátogatni a közeli gyógyfürdőket. Javasoljuk a környékbeli gyógyfürdőkből valamelyiket kipróbálni, mert igazán jól felszerelt, nagy vízfelülettel rendelkeznek. Ilyen például:

Bogácsi strandfürdő, Zsóry-fürdő, Demjéni fürdők, Saliris-Egerszalók

→ REGGELI: 3.nap 9:00-kor lesz a reggeli az alsó szinten. Reggeli után, programokat ajánlunk a környéken, Cserépfalu, Cserépváralja, Bogács, Noszvaj, Szomolya, Eger.

További látnivalók:https://tekergo.eu/latnivalok/

*Az ajánlat tartalmazza 3 nap 2 éjszaka szállást 2 főre, 2 reggelit, borkóstolót, sonkavacsorát, dézsafürdőzést, uzsonnát, ebédre szendvicset.

* Az ajánlat nem tartalmazza a fürdőbelépőt, 2. esti esti vacsorát, vasárnapi programokat.

* Ajánlat ára: 32 000 Ft/ fő/ 2 éj 

  A keddi turnus árából 10 % kedvezményt adunk: 28 800 Ft / fő / 2éj

* 2021.12.19-01.06 között nem foglalható.

Foglalni a +36 30 886 4565 telefonszámon vagy az iroda@tekergo.eu email címen lehet.