Bringás tábor felnőtteknek

EGY HETES BRINGA TÁBOR A BÜKKBEN

A tábor alatt megismerkedhettek a Bükk varázslatos tájaival, természeti értékeivel. Az E-BIKE kerékpárokkal felfedezhetitek a forgalommentes erdei utakat és a gyönyörű környezetet. Semmihez sem fogható érzés egy pedelec kerékpárt hajtani. A dombok és hegyek szinte síksággá simulnak, a távolságok lerövidülnek.

Időpont: 2021. június 21-25 között.

Ár: a tábor napidíjas, ami azt jelenti, hogy bármikor lehet csatlakozni.
Napi ár 21.000 Ft/fő.

Mit tartalmaz a napi ár?

1 éjszaka szállás

  nap reggeli, 1 este grill vacsora

1 nap E-bike használat

1 nap túravezetés

Medencehasználat

Elhelyezés: 2-3 ágyas szobákban

PROGRAM:

Az 5 napos tábor minden egyes napján más-más helyre tekerünk el a táborozók igénye alapján. A túrák között vannak könnyebb (rövidebb) és nehezebb (pl.1443 méter szintemelkedés) túrák is. Tekerhetünk kerékpárúton, városban és szebbnél-szebb erdei utakon is.

MIÉRT ÉS MIRE JÓ AZ E-BIKE?

Az E-BIKE ( pedelec) varázslatos találmány azok számára, akiknek „csak egy kicsivel” kéne több, és máris falnák a kilométereket, vagy meghódítanák az addig elérhetetlennek tűnő hegyeket.
Maga a  RÁSEGÍTÉS  a legjellemzőbb kifejezés erre a rendszerre. Az E-Bike kiegyenlíti az eltérő erőnlétben lévő bringás társaink közti különbéget, így igazi élmény a közös kerékpározás, nem szakad szét a csapat. Az e-kerékpárral dupláját is bejárhatjuk a hegyeknek, mint hagyományos kerékpárral, és sokkal többet látni, mint egy autóból!

FONTOS! A bringa nem teker helyetted, ugyanúgy megmarad a sportolás élménye, a segítség meg mindig a rendelkezésedre áll.

Szeretettel várjuk az aktív mozgás kedvelőit!

E-Tekergők Háza