House Rules

Kedves Vendégeink!


Számunkra a legfontosabb, hogy ÖNÖK a pihenésük ideje alatt jól érezzék magukat nálunk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy semmilyen körülmény ne zavarja a nyugalmukat. Ha ezen törekvésünk ellenére bármi zavaró tényezőt észlelnek, amivel nincsenek megelégedve, kérjük, forduljanak a házigazdához. A vendégház és berendezési tárgyainak megóvása, rendjének, tisztaságának fenntartása érdekében kérjük, óvják úgy szálláshelyünket és annak környezetét, mint saját otthonukkal tennék. 

A szálláshelyen nincs állandó nyitvatartással rendelkező recepció.

Telefonon történő egyeztetés alapján, 14:00 és 18:00 óra között tudjuk fogadni vendégeinket.

A korábbi érkezést vagy későbbi távozást a tulajdonossal egyeztetni kell.

Az elutazás napján legkésőbb 10.00 óráig kell elhagyni a házat.

Van lehetőség korábbi érkezésre vagy későbbi távozásra, amennyiben ezt a foglaltság lehetővé teszi. Kérjük ezzel kapcsolatban érdeklődjön telefonon.

Foglalóként a foglalás összértékének a 20%-át szükséges átutalni a foglalástól számított 5 munkanapon belül.  (OTP: 11717009-22466295-00000000) A fennmaradó szállásdíj, és az idegenforgalmi adó (IFA) fizetése a megérkezéskor a bejelentkező lap kitöltése után történik bankkártyával vagy készpénzben. Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, nem áll módunkban a szállás díjat csökkenteni, visszafizetni.


Szállás lemondása: a foglalástól számított 30 napon belül ingyenesen lemondható, illetve módosítható.

Eltávozáskor és éjszakára kérjük a kaput és az épület bejáratait kulcsra zárni. Az épület külső ajtajai a kilincs felhúzását követően zárhatók kulcsra. Kérjük, a kulcsokra nagyon vigyázzanak. Az átadott kulcsok esetleges elvesztésekor a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát (3000 Ft/db.) a szállásadónak megtéríteni.

Dohányozni csak az arra kijelölt helyeken szabad. Az épületben a dohányzás szigorúan TILOS.

Kérjük, hogy a szálláshely egész területén lévő berendezési tárgyakat rendeltetésszerűen használják. A szobák berendezését és felszerelését -beleértve a törölközőket, plédeket, ágyneműt- a házból kivinni tilos! A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével lehet. Érkezéskor és távozáskor a szobákat ellenőrizzük, és az okozott károkat meg kell téríteni. Az esetlegesen előforduló bogarak irtásához használják a kihelyezett rovarirtót.

A szobákat a vendégeknek tisztán, kitakarítva adjuk át. Hét napnál hosszabb tartózkodás esetén ágyneműhuzatot cserélünk. Az ettől eltérő igényeket felár ellenében teljesítjük.

A háztartási szemét gyűjtése a konyhában található szemetesben és az udvaron elhelyezett fekete kukában történik. A papír-, fém- és műanyag hulladék a sárga tetejű szelektív hulladékgyűjtőben helyezhető el.

A vendégház jól felszerelt konyhával rendelkezik, melyet a vendégek ott tartózkodásuk alatt korlátlanul használhatnak. Főzésre-sütésre gáztűzhely és villanysütő áll rendelkezésre. Az élelmiszerek tárolására kombinált hűtőszekrényt biztosítunk. A mikrohullámú sütőbe kérjük, ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat. Kérjük, a szobákban ne étkezzenek, ezt csak a konyhában és az étkezőben tegyék.

Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakóhelyen lehet, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve. A tűzrakás után kérjük a Vendégeket a szemét eltávolítására és a parázs leöntésére.

A medence május 1-től szeptember 30-ig üzemel. Használata előtt kérjük a kerti zuhanyzót vegyék igénybe.

A medencét mindenki kizárólag saját felelősségére, 14 év alatti gyermek pedig csak szülői felügyelettel használhatja.

A medence használata során kérjük, hogy legyenek figyelemmel a többi vendég nyugalmára.

A medencét alkohol, drog vagy egyéb kábító hatású szer hatása alatt használni szigorúan TILOS!

Étkezni, illetve italt fogyasztani TILOS benne!

A medencébe ugrálni szigorúan TILOS!

A medence gépezetének kezelésére kizárólag az üzemeltető jogosult.

 

A vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása érdekében kérjük, hogy a szálláshelyen ne hangoskodjanak, zenét csak mások zavarása nélkül hallgassanak.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a tulajdonosnak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, stb.).

A szálláshelyeken hagyott értékekért sem a vendégház alkalmazottja, sem a tulajdonos nem vállal felelősséget.

Baleset vagy rosszullét esetén hívják a 112-es segélyhívó számot.

Tűz esetén tűzoltókészülékkel azonnal kezdje meg az oltást és hívja a tűzoltókat a 105-ös telefonszámon majd a tulajdonost.

Jó pihenést, kellemes időtöltést kívánunk!

E- Tekergők Háza – Bükkzsérc, Rákóczi u. 231.

Telefonszám: 06 30 886 45 65

E-mail: iroda@tekergo.eu