Csapatépítés

Mi a csapatépítés lényege?
Mi az ami leginkább összehozza a csapatot?

A csapatépítés lényege, hogy az irodán kívüli helyzetekben, szituációkban is közösen részt vegyenek a csapat tagjai, mivel emberekről van szó, így a személyes kapcsolatok fejlesztése elengedhetetlen.

 

Ez az egyik fontos tényező, amiért a csoportfejlesztés rendelkezik a legnagyobb pozitív hatással.

 

Nagyon fontos, hogy ezekben a helyzetekben kirajzolódnak a csapaton belüli szerepek, ami lehetővé teszi a hatékonyabb, eredményes munkát. Mindenki tisztában van azzal, hogy az ő munkája a csapaton belül, és mint egyén hogyan járul hozzá a csapat cél eléréséhez.

Outdoor csapatépítéshez ajánljuk vezetett E-bike túráinkat.

Miért jó az  E-bike túra? A friss levegőn, sportolás közben, új élményeket szerezve és csodás tájakat felfedezve igazán össze tud kovácsolódni a csapat. Az E-bike lehetővé teszi, hogy az eltérő teljesítménnyel rendelkező csapattagok is felzárkózzanak társaikhoz a “rásegítő” fukciónak köszönhetően, elkerülve a csapat szét szakadását. Szuper biciklis élmény lesz mindenki számára, amit együtt, csapatként élhetnek meg.

Választható E-bike túrák végállomásai: Eger, Mezőkövesd, Bükkszentkereszt. Eltérő távolságokkal és látnivalókkal rendelkező útvonalak, amiket útközben meg tudnak csodálni a csapatépítésben résztvevők. Bővebb információk Túrák menüpont alatt.

Az E-bike túra végére érve a saját pincénkben tartott borvacsoránkon kicsit megpihenhet a csapat, ahol borkóstolóval és finomságokkal kedveskedünk a résztvevőknek.

Az E-Tekergők Vendégházban szállásfoglalási lehetőség is a rendelkezésre áll, amennyiben több napos csapatépítést szerveznek. Szálláshelyünket 10-12 főig ajánljuk, saját grillezővel felszerelt, szezonálisan fűtött medence használat, szauna, jakuzzi, dézsafürdő használat áll a vendégek rendelkezésére. További információkért a szálláshelyek kapcsán kattintson ide!

Amennyiben szeretne árajánlatot kérni csapatépítésre, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és hamarosan elküldjük Önnek ajánlatunkat.

Így is ismerheti: csapatépítés, csapatépítő, ebike túra a Bükkben, csoportfejlesztés, csapatépítés ötletek, csapatépítés a bükkben, csapatépítés vendégház, csapatépítés játékok

Csapatépítés ajánlatkérés