bükk

Bükk TOP Éttermei

Kirándulni vagy pihenni mész a Bükkbe? Ne töltsd az időt feleslegesen az étterem keresgéléssel vagy ami még rosszabb, hogy nem megfelelő vendéglőre esik a választásod. Összeválogattuk a Google értékelési alapján a TOP 10 éttermet. Nézzük melyek a Bükk legjobb éttermei :

 

 

  1. Fehér Sas Panzió és Étterem- Bánkút 
  2. Vadász Étterem és Panzió- Répáshuta
  3. Molnár Csárda – Lillafüred
  4. Vendéglő a Pisztrángoshoz- Miskolc
  5. Kes Pub étterem – Bükk
  6. Vadvirág Csárda – Bükk
  7. Fehér holló Étterem – Bükk
  8. Csobogó étterem – Szilvásvárad
  9. ISZKOR- Mályinka
  10. Vadvirág Étterem Restaurant – Bogács
 

Ezek a kiváló éttermek mind 4,5 csillag feletti értékeléssel rendelkeznek, ami az ételek illetve a kiszolgálás minőségéről árulkodik. Bármelyik közelben lévő étteremre esik a választásod biztosan elégedetten távozol majd. 

 

Több napot is eltöltenél a Bükkben? Várunk szeretettel az E-Tekergők Vendégházban. A vendégház elhelyezkedése kitűnő, könnyen megközelíthető számos gyógyfürdő, látnivaló, kilátók és útközben a fent felsorolt éttermek valamelyike is útba ejthető. A vendégházban szauna, dézsafürdő és jakuzzi segíti a vendégeket a feltöltődésben. Bükkzsérc kitűnő választás ha csendesebb, nyugodtabb környezetre vágysz. A községben közel 1000 fő lakos él, akik vendég szeretők. Az E-Tekergők Háza erdőszéli, dézsafürdős szálláshely, így kerékpáros  és gyalogos kirándulások induló helye is egyben.

 

Foglalj szállást az E-Tekergők Házába ezen a linken:

https://ibe.sabeeapp.com/properties/E-Tekerg%C5%91k-H%C3%A1za-Kft.-foglal%C3%A1s/?p=bSp1414197c56eac6e0&checkin=2023-01-24&checkout=2023-01-25

 

Így is ismerheti: Bükki pihenés, szállás a Bükkben, szállásfoglalás a Bükkben, kiadó vendégház, dézsafürdős szálláshely, jakuzzis vendégház, Bükk szállás.

 

bükk